'Viva la vida' s'ha saltat aquest dissabte un dels principis més bàsics del periodisme. El programa de Telecinco ha decidit «robar-li» a TVE unes declaracions de Jesulín de Ubrique, realitzades durant la seva participació al 'docu-reality' «Dos parejas y un destino», en què participa fent parella amb Chenoa.

En un acte irrespectuós i d'absoluta falta de companyerisme, el programa presentat per Emma García es va apropiar del contingut i va obviar per complet la seva procedència. «Habla Jesulín de Ubrique», es podia llegir en un rètol sense citar l'origen del contingut.

Sota aquest titular, es van transcriure literalment diferents declaracions realitzades pel torero al programa produït per Proamagna per a TVE, en què es va relaxar i va parlar de María José Campanario i de diferents aspectes personals, en presència de Pepe Navarro (l'amfitrió del viatge a Eivissa), Periquito Delgado, La terremoto d'Alcorcón i l'esmentada Chenoa.

Sorprèn aquesta actitud de 'Viva la vida', quan en els últims temps ha generat diferents exclusives, com la primera imatge del rei Joan Carles, que han sigut replicades i citades per tots els mitjans digitals i programes de televisió, tant per espai de Mediaset com de la competència (Antena 3 la va posar als seus informatius i destacant degudament d'on l'havia recollit).