Els espectadors de 'Mujer' van poder veure aquest dimecres un dels capítols més impactants de tota la sèrie. Antena 3 va emetre ahir a la nit l'episodi número 64, una entrega marcada per la tragèdia i amb la qual finalitza la segona temporada de l'exitosa ficció. Un dramàtic final que provoca la mort d'un dels personatges més estimats pels seguidors de la producció turca.

A l'últim capítol emès per la cadena d'Atresmedia, Ceyda nota que Bahar està molt feble i la convenç perquè acudeixi al metge. Hatice decideix acompanyar-la a l'hospital perquè es faci una revisió, però en aquell mateix instant, la protagonista es desmaia en ple carrer i fa saltar totes les alarmes, ja que tot apunta que podria haver recaigut en la seva malaltia.

Arif reacciona amb rapidesa i agafa un cotxe per portar Bahar d'urgència a l'hospital. La jove segueix inconscient a la part posterior del vehicle, on Sarp li dedica unes paraules carregades de carinyo. Al seient del copilot viatja Hatice, visiblement preocupada per l'estat en el qual es troba la seva filla.

Distret pel que està succeint a l'interior del cotxe, Arif treu la vista de la carretera i s'estampa contra un cotxe. Però el pitjor encara està per arribar. Instants després, un camió apareix per un dels laterals i arrossega el vehicle amb un brutal impacte. «És un accident mortal, hi ha víctimes mortals a dins», diu una testimoni de l'escena mentre avisa per telèfon els serveis d'emergència.

Avís: espòilers del capítol 65

Tot i que Atresmedia encara no ha emès en obert el desenllaç d'aquest colpidor accident, els subscriptors d'Atresplayer Premium ja poden veure el que succeirà en els pròxims capítols.

Els quatre personatges que viatjaven al cotxe arribaran amb vida a l'hospital, però en els últims minuts del capítol ocorrerà una tragèdia. Hatice, la mare de Bahar, patirà una parada cardiorespiratòria que, malgrat els esforços dels metges per salvar-la, acabarà amb la seva vida.