TVE ja ha trobat substitut per Jesús Cintora. Ion Aramendi es posarà al capdavant del nou magazín d'entreteniment que s'emetrà a la franja del migdia de la 1 a partir de setembre, segons ha conegut en exclusiva Yotele.

D'aquesta manera, el presentador es convertirà en el teloner de la primera edició del Telenotícies i en la gran aposta de la cadena pública de cara a la pròxima temporada, després de presentar en prime time 'The Dancer' i fer cinc temporades que és al capdavant de 'El cazador', el concurs vespertí que previsiblement abandonarà.

Segons ha avançat Yotele, Ion Aramendi s'incorporarà al seu nou programa després de les vacances d'estiu, però TVE programarà a partir del 9 d'agost, quan s'acabin els Jocs Olímpics, un espai estiuenc de transició que estarà presentat per la periodista Inés Paz.

Tots dos espais, el d'estiu i el que s'estrenarà al setembre, estaran produïts per LaCoproductora i comptarà amb una gran part de l'equip que fins ara s'ha encarregat del desenvolupament de 'Las cosas claras'.

Amb aquest moviment, José Manuel Pérez Tornero, compleix amb una de les seves primeres promeses des que va arribar a la presidència de la corporació: que els espais dedicats a l'actualitat informativa es realitzin exclusivament amb treballadors dels serveis informatius sense la participació de productores externes.