Antena 3 estrena aquesta nit, a les 22:45 hores, ‘Veo cómo cantas’, un ‘talent show’ musical presentat per Manel Fuentes en el qual, amb l’ajuda d’un grup de famosos i un artista convidat de renom, un concursant haurà d’endevinar si uns «cantants misteriosos» són bons o mals vocalistes sense sentir-los cantar. Només per l’aparença, la seva manera de moure’s, de fer ‘playback’ o la seva actitud a l’escenari.

Aquest grup d’assessors fix estarà format per Ruth Lorenzo, Ana Milán, Josie i El Monaguillo. Ells seran els encarregats d’ajudar el concursant a reconèixer els bons vocalistes i els que no tenen res a fer en el món de la música. A més, cada entrega compta amb un artista convidat que haurà d’interpretar un tema amb un cantant misteriós o amb un impostor. La primera que formarà part de l’espectacle serà Rosario.

Amb l’ajuda d’una sèrie de pistes i de l’opinió i comentaris dels assessors i de l’artista convidat diferent de cada programa, el concursant lluitarà per un premi en metàl·lic per al qual necessitarà bones dosis d’intuïció, anàlisi dels detalls i bon humor.

Lee mas

Cantants d’excel·lent qualitat artística, desastrosos vocalistes, èxits musicals del moment, comentaris hilarants, enginy i molt humor es donen la mà en aquest nou programa de música, famosos, pur entreteniment i intuïció.

Temes: