TVE torna a plantar batalla a la franja d’accés al ‘prime time’. La cadena pública ha posat en marxa la producció d’‘Enredad@s’, que s’estrenarà ben aviat a La 1, segons ha conegut en exclusiva YOTELE. 

Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal en exclusiva, estarà presentat per María Gómez i Sara Escudero. Totes dues van treballar en el passat a ‘Zapeando’, en La Sexta. 

El nou espai, que tindrà una durada aproximada de 30 minuts, vindrà a ser una successió de vídeos televisius i virals a què les dues presentadores aniran donant pas al llarg de cada emissió. 

‘Enredad@s’ s’emetrà en competència directa amb ‘El hormiguero’, presentat per Pablo Motos a Antena 3 des de fa 15 temporades, en les quals s’ha convertit en líder rotund del seu horari. 

La producció d’‘Enredad@s’ va a càrrec de 100 balas (The Mediapro Studio) i les gravacions començaran en els pròxims dies. Començarà a emetre’s en les pròximes setmanes. 

En l’actualitat, la corporació cobreix aquest tram amb programes repetits de ‘Cachitos de hierro y cromo’, després d’haver apostat per reemissions de ‘Viaje al centro de la tele’

El 2015 i el 2019, TVE va emetre en l’‘acces prime time’ ‘Tvemos’, de similars característiques, que va estar presentat per Elisa Mouliaá (substituïda per l’actriu Mary Ruiz en els últims programes). 

Anteriorment, va apostar sense èxit per ‘Lo siguiente’, amb Raquel Sánchez Silva i el polèmic ‘Hora Punta’, que va resistir dues temporades en antena malgrat les enormes crítiques.