'Ozark', la sèrie sobre narcotraficants de Netflix que ha estat aclamada per la crítica en la seva tercera temporada, arribarà a la seva fi amb una quarta tanda d'episodis que es dividirà en dues parts de set capítols cadascuna, va informar aquest dimarts la companyia.

La plataforma digital va estrenar aquesta primavera la tercera temporada d''Ozark' amb un 97% de ressenyes positives segons les valoracions a Rotten Tomatoes, per la qual cosa ha decidit estendre la seva final amb un lliurament doble, alguna cosa que va fer amb altres sèries d'èxit com "Bojack Horseman".

Per l'aturada que ha suposat la pandèmia del coronavirus en els rodatges, no s'espera que l'estrena arribi fins a 2021.

Tot i que la sèrie va tenir una resposta moderada per part de l'audiència quan es va estrenar en 2017, que la va comparar amb "Breaking Bad", conforme han avançat les temporades "Ozark" va sumar a més públic i s'ha convertit en una de les produccions originals més valorades de Netflix.

La quarta temporada posarà fi a la trama en la que una adinerada família de Chicago, els Byrde, es muda a una zona rural dels EUA per a endinsar-se en un embolic de rentada de diners i narcotràfic amb la finalitat d'escapar de la mort.

La sèrie va ser nominada als Emmy 2019 com a millor drama televisiu, que finalment va guanyar "Joc de trons" i també van rebre esments els seus protagonistes Jason Bateman i Laura Linney en les categories d'interpretació.

Per part seva, Julia Garner es va emportar el premi a la millor actriu de repartiment pel seu paper de jove delinqüent que es converteix en una figura decisiva per a la família.

Pràcticament tota la sèrie està rodada a la regió dels Ozark, que comprèn els estats de Missouri, Arkansas, Oklahoma i Kansas i és una popular destinació de vacances per als habitants del centre rural dels EUA.

Entre altres aspectes, "Ozark" ha estat qualificat com un drama familiar, amb tints criminals, situat en plena "Amèrica profunda".