Ja és aquí el primer tràiler de 'Memorias de Idhún', l'esperada adaptació en format anime de la reeixida saga literària de fantasia escrita per Laura Gallego García. Es tracta de la primera sèrie d'animació produïda a Espanya per Netflix, i la seva estrena està prevista per al pròxim 10 de setembre.

La 1a temporada de 'Memorias de Idhún' comptarà amb cinc episodis de 25 minuts i serà una adaptació del primer volum de la trilogia literària, titulat 'La Resistència'.

Tal com mostra l'avançament, el món està en guerra per la llibertat d'Idhún, i dues faccions faran tot el possible o bé per salvar-ho o bé per destruir-ho.

Enmig d'aquesta guerra per la llibertat es troba Victoria, una jove la sang de la qual amaga un màgic secret que haurà de triar si estima al valent Jack, el nou i inexpert membre de la Resistència, o al letal assassí conegut com Kirtash, pertanyent a la reptiliana raça dels sheks, les serps alades.

La sinopsi oficial de 'Memorias de Idhún' és la següent: "El dia en què es va produir a Idhún la conjunció astral dels tres sols i les tres llunes, Ashran el Nigromant es va fer amb el poder i va començar el regnat de terror de les serps alades. La primera batalla per la llibertat d'Idhún es lliura a la Terra, on Jack i Victoria lluiten per detenir a Kirtash, l'assassí enviat per Ashran per tal d'acabar amb els idhunites que van fugir de la seva tirania. No obstant això, els protagonistes segueixen sense saber els designis d'una profecia que entrellaçarà els seus destins en una trama d'amor i odi que desencadenarà duels a mort i forjarà insòlites aliances".

La 1a temporada de 'Memorias de Idhún' arribarà a Netflix el pròxim 10 de setembre. Protagonitzen l'anime Michelle Jenner com Victoria, Itzán Escamilla com Jack, Sergio Mur com Kirtash, Nico Romero com Shail i Carlos Cuevas com Alsan.