La nova temporada d’‘Élite’ està a punt d’arribar a Netflix. Per amenitzar l’espera fins al proper 18 de novembre, la plataforma ha llançat aquest dimecres el primer tràiler de la sisena entrega de la ficció adolescent, que rebrà l’arribada de nous alumnes a Las Encinas.

Entre les trames hi haurà la relació de maltractament entre Sara i Raúl, a qui donen vida Carmen Arrufat i Álex Pastrana. La sèrie també mostrarà les dificultats de Nico (Ander Puig) a l’institut o la sororitat que porta Rocío (Ana Bokesa) al grup de les noies. 

Entre els repetidors de l’elenc de protagonistes hi ha Valentina Zenere, que tornarà a ficar-se a la pell d’una Isadora que busca justícia. La relació de Patrick i Iván (Manu Ríos i André Lamoglia) estarà marcada per diverses turbulències, mentre que Ari (Carla Díaz) serà reticent a tornar a enamorar-se.

El creador de la sèrie, Carlos Montero, assegura que aquesta temporada és «més intensa i més madura però igual d’addictiva». «Tinc la sensació que tot el que va enamorar d’Élite als fans hi torna a ser en aquesta nova entrega», comenta en una nota de premsa enviada per Netflix. 

En marxa la setena temporada

La sèrie recull bones audiències i això fa que la companyia de streaming ja estigui treballant en la setena temporada. A finals d’octubre va revelar els fitxatges de Maribel Verdú i Alejandro Albarracín, que estaran acompanyats per altres rostres com els de Mirela Balic (’Zorras’), Fernando Líndez (’SKAM’), Gleb Abrosimov i Iván Mendes ('Estoy vivo'). Nadia Al Saidi ('Cómo mandarlo todo a la mierda'), encarregada de donar vida a Sonia en la temporada 6, tornarà a reprendre el seu personatge als nous capítols d’’Élite’, que també comptarà amb la tornada d’Omar Ayuso. L’actor, que va formar part del repartiment principal fins a la cinquena temporada, interpretarà de nou a Omar.