L'exposició itinerant de Harry Potter a Barcelona, que ja té data d'inauguració

Les entrades de la mostra ja es poden adquirir a partir d’aquest divendres a través del seu portal web

L'exposició itinerant 'Harry Potter: The exhibition', que s'estrenarà a Barcelona el pròxim 17 de novembre

L'exposició itinerant 'Harry Potter: The exhibition', que s'estrenarà a Barcelona el pròxim 17 de novembre / ACN

ACN

L'exposició itinerant 'Harry Potter: The exhibition' ja té data d'inauguració a Barcelona: serà el pròxim 17 de novembre al Port Vell. La mostra, que actualment es troba en una gira europea, ja ha estat visitada per més d'1,6 milions de visitants des de la seva estrena, fa més d'un any, a Filadèlfia. Ara aterra a la capital catalana i permetrà als visitants practicar el 'quidditch', preparar una poció o replantar mandràgora. Ho podran fer a través d'un viatge individualitzat per entorns màgics, envoltats dels autèntics accessoris i vestits originals de les pel·lícules de Harry Potter. Les entrades per l'exhibició, creada i produïda per Imagine Exhibitions, ja es poden adquirir al seu portal web des d'aquest divendres.

"Harry Potter: The Exhibition" recorre les pel·lícules i històries de 'Harry Potter' i 'Bèsties fantàstiques', així com l'extensió Wizarding World, incloent-hi 'Harry Potter i el llegat maleït'. A través d'un recorregut amb un disseny d'immersió i amb la més alta tecnologia, els visitants de la mostra podran explorar les diferents sales i veure els personatges, llocs i creatures creades per J.K Rowling de la mateixa manera que apareixen a les seves pel·lícules.

En concret, l'exposició comptarà amb sis sales. En la primera, anomenada 'De la pàgina a la pantalla', s'exhibirà una primera edició de 'Harry Potter i la pedra filosofal', amb l'objectiu que els visitants tornin a connectar amb la història mentre accedeixen a l'espai de l'exposició. La segona sala, el 'Castell de Hogwarts', oferirà una experiència multimèdia amb elements i criatures icòniques, com el Pi Cabaralla o els Demèntors. Seguidament, els espectadors podran endinsar-se a les sales del 'Gran Menjador' i les 'Cases de Hogwarts', que són les que assenten les bases de l'experiència immersiva de la mostra.

Així mateix, a la mostra hi haurà tres espais més: 'Les aules de Hogwarts', que estaran plenes d'objectes, criatures i vestits icònics de la pel·lícula, i 'La Cabana de Hagrid' i 'El Bosc Prohibit' on se situaran les criatures icòniques amagades al bosc, com centaures i acromàntules.