Del 24 de febrer al 20 de maig

L’exposició immersiva ‘Pinocchio 3D’ s’instal·la al Poble Espanyol

La mostra virtual de producció italiana homenatja la història i els valors de ‘Les aventures de Pinotxo’

L’exposició immersiva ‘Pinocchio 3D’ s’instal·larà al Poble Espanyol

L’exposició immersiva ‘Pinocchio 3D’ s’instal·larà al Poble Espanyol / ACN

ACN

L’exposició immersiva i virtual ‘Pinocchio 3D’ s’instal·la al Poble Espanyol de Barcelona del 24 de febrer al 20 de maig. Es tracta d’un emotiu, immersiu i divertit recorregut virtual a través de la història, els valors i els emblemàtics personatges de ‘Les aventures de Pinotxo’, de Carlo Collodi. L’exposició, instal·lada en una carpa de 700m2 i que allarga el seu recorregut per l’espai Guinovart del recinte, acollirà esbossos inspirats en les primeres il·lustracions; projeccions multimèdia amb ambientació, sons i imatges; mostres i dissenys de vestuaris originals, i una gran sala immersiva de 120m2. Les entrades per ‘Pinocchio 3D’ estan ja a la venda a través del web del Poble Espanyol.

Produïda per Medartec, productora especialitzada en art i cultura i distribuïdora italiana d’experiències multimèdia immersives, com Michelangelo 3D o  Leonardo Da Vinci 3D, entre d’altres, ‘Pinocchio 3D’ inclou la visita a tot el Poble Espanyol i al seu contingut cultural estable. 

Com a cloenda, els visitants podran participar de l'ampli ventall de tallers d’artesania que proposen els professionals del Poble que treballen dia a dia el vidre, el cuir o la ceràmica, entre d’altres materials, i que aniran relacionats amb el món i les aventures de Pinotxo. Els preus dels tallers es mouen entre els cinc i els deu euros, i es paguen a l’artesà que imparteix el taller.