La tercera temporada de 'Cata mayor', que patrocina aigua Vilajuïga, arriba a la fi. I l'honor del tancament és per a un restaurant llegendari, el Via Veneto, amb un no menys fabulós amo: Josep Monje. Els dos veterans de la sèrie han ocupat el principi i el final: va obrir la senyora Montserrat Fontané i els seus calamars a la romana universals i tanca el senyor Monje.

El Via Veneto, que ara dirigeix Pere Monje, ha superat el mig segle i segueix conservant plats clàssics, que combina amb els nous de la mà del xef David Andrés.

Impossible treure del repertori de l'establiment les creps Suzette, que prepara el senyor Monje a la sala des de sempre. El periodista Pau Arenós viurà dues classes magistrals, recollides totes dues per les càmeres de Zeta Media Lab. Primer, l'elaboració de la massa, amb David Andrés. I, a continuació, les maniobres del senyor Monje al menjador, on reivindicarà el treball dels cambrers davant els clients. És absolutament necessari reclamar reconeixement i atenció per a aquests professionals.

El tancament d'aquest episodi en flames -per l'alcohol dels licors- és emotiu perquè es dona la circumstància... Cal arribar al final per assistir a aquell moment d'or, i al brindis.

Les creps Suzette, que formen part del repertori més clàssic i massa vegades oblidat, se sumen a nou plats més de la tercera temporada de la web sèrie 'Cata mayor': els calamars a la romana de Montserrat Fontané, el suquet de Ferran Adrià, el bacallà de Martín Berasategui, la paella dels germans Torres, els bunyols de vent de Christian Escribà, el suflé de xocolata de Jordi Roca, les mongetes amb cloïsses d'Albert Raurich, el pa de nous d'Anna Bellsolà i la croqueta de tres carns de Carlota Claver.