Segueix-nos a les xarxes socials:

Mira qui felicita Nadal a Regió7 des dels escenaris i les xarxes

Perfils de la Catalunya central de diferents àmbits han fet arribar al diari les seves felicitacions nadalenques en un vídeo

This browser does not support the video element.

Una felicitació de Nadal molt especial per Regió i els seus lectorsAlba Díaz

Diferents esportistes i artistes de l'escena i les xarxes feliciten les festes de Nadal a Regió7 i els seus lectors. Perfils de l'àmbit cultural com l'actriu Gina Gonfaus, la dramaturga Sílvia Sanfeliu i l'exconcursant d'Eufòria Edu Esteve, que va fer vibrar Martorell a l'agost en el marc de la festa major, han traslladat a la redacció del diari els seus missatges de felicitació de Nadal.

També, des de l'àmbit esportiu, Noah Baffoe, jugador del primer equip del CE Manresa, i l'atleta de Sant Joan de Vilatorrada Meritxell Soler han volgut desitjar una bona entrada d'any i han expressat les seves ganes de cedir el relleu al 2023.

A la felicitació també han participat tres influencers manresans que han destacat a les xarxes aquest 2022: ShalanaRodríguez, coneguda a TikTok per cantar al cotxe, l'streamer amb més de 10.000 seguidors a Twitch, Norman López, i la coach de parellesMarta Parella.

@diari.regio7 Celebritats de la regió central feliciten el Nadal als lectors de Regió7 #famosostiktok#catalunyatiktok#catalunyacentral#bonnadal#nadal2022#bonanynou#estiktokcat#regio7♬ Christmas song "Let's decorate" - 3KTrack
Prem per veure més contingut per a tu