Regió7

Regió7

Edu Esteve impregna Martorell d'eufòria i sorprèn el públic amb una referència a l'esport local

L'artista badaloní i exconcusant d'«Eufòria» explica que el seu concert a la Festa Major del municipi del Baix Llobregat «va ser una nit increïble» en què va viure «emocions molt diferents»

Edu Esteve i part del cos de ball durant el concert de Festa Major a Martorell Andrea Izquierdo

Poc després de 2/4 d’11 de la nit d’aquest dimarts, les llums del escenari situat al carrer Josep Vilar de Martorell s’apagaven i deixaven pas a l’artista badaloní i cinquè classificat d’Eufòria Edu Esteve. Al ritme d’Everybody de Backstreet Boys, l’intèrpret sorprenia el públic present en el concert inclòs en la Festa Major amb una picada d’ullet a l’esport local. El cos de ball i Esteve lluïen samarretes amb el número 13 d’Albert Valle, jugador del Club de Bàsquet de Martorell i amic de l’artista.

Esteve va saber resoldre perfectament l'expectació generada entorn concert, el primer en solitari després de sortir el concurs de TV3, amb un espectacle ple de ritmes funky, alguna balada i moltes coreografies. El badaloní va impregnar del seu carisma l'escenari i va contagiar l'energia a un públic que va saber respondre amb suport constant a l'artista.

Esteve va repassar algunes de les cançons que l'han fet destacar al programa com El far del sud de Sopa de Cabra, Sex Bomb de Tom Jones, Vespre d'Els Pets, El tren de mitja nit de Sau, Can't Stop the Feeling de Justin Timberlake, Beggin' de Maneskin o Volcans de Buhos. Aquests dos últims temes, dels més esperats entre els seus seguidors i que van servir per clausurar el concert, van fer embogir el públic, que va convertir el xou en una celebració improvisada. A l'uníson, el públic va corejar les dues cançons amb totes les seves forces i Esteve els va correspondre sumant-se a la festa.

Edu Esteve interpreta Beggin' de Maneskin a Martorell

Edu Esteve interpreta Beggin' de Maneskin a Martorell Andrea Izquierdo

El carrer va convertir-se en una festa sobretot amb Volcans, quan Esteve va baixar de l'escenari i es va fondre amb els seus seguidors. També va aprofitar la cançó per interactuar amb ells, fent-los acotar-se per després convidar-los a saltar. Una petició que va obtenir la resposta esperada.

Edu Esteve interpreta Volcans de Buhos a Martorell

Edu Esteve interpreta Volcans de Buhos a Martorell Andrea Izquierdo

Minuts abans però, també va haver-hi temps per a les sorpreses. Esteve va convidar la guanyadora d'Eufòria, Mariona Escoda, a cantar La gent que estimo, d'Oques Grasses i Rita Payés i ambdós van encisar el públic amb una interpretació del tema que va omplir de dolçor l'ambient.

Edu Esteve i Mariona Escoda interpreten "La gent que estimo" a Martorell

Edu Esteve i Mariona Escoda interpreten "La gent que estimo" a Martorell Andrea Izquierdo

El moment àlgid de l'emotivitat, però, va venir amb les cançons de collita pròpia d'Esteve. El badaloní, que va sorprendre amb algunes composicions pròpies com Vine (Adrenalina) o Cada cop més fort, va guanyar-se un llarg aplaudiment amb Un Nou Àngel. L'artista va interpretar el tema, dedicat al seu pare, que va morir el 2020, visiblement emocionat i va fer que fins i tot algunes persones del públic acabessin desfent-se en llàgrimes.

En una hora aproximadament, el badaloní va ser capaç de remoure sensacions entre un públic molt agraït i col·laborador, on no hi van faltar pancartes de suport a l'artista. Entre els espectadors, hi havia els seus companys d'edició Laura, Joan i Estela.

Les primeres sensacions posteriors al concert

Hores després del concert Esteve ha explicat a Regió7 que el xou va complir amb les seves expectatives i ha lloat el treball del seu equip. "Vaig passar-m'ho molt bé i estic molt content amb la feina que hem fet amb músics i ballarins", assegura. A més, destaca que durant la nit va experimentar emocions molt variades. "Va haver-hi moments de festa i d'altres emotius. Vaig viure moltes coses", apunta. En aquest sentit, parla sobre el fet de veure el públic implicat amb el concert, i assegura que "això és de les millors sensacions que tinc quan pujo a l'escenari". Diu que el seu objectiu era que "tothom s'ho passés bé i que quan arribés a casa volgués tornar a viure un concert meu", un repte aconseguit.

Compartir l'article

stats