Nou dels 50 metges del llistat de la 7a edició dels Top Doctor Awards són els millors professionals de Catalunya. El prestigiós premi reconeix la labor dels especialistes de l'últim any, valorats pel mateix col·lectiu mèdic i especialistes de cada àrea. Top Doctor és una plataforma online que serveix per trobar i contactar amb els millors especialistes mèdics de la sanitat privada

Rànquing de metges catalans dels Top Doctors Awards 2020

  1. Dr. Francisco Soldado. Traumatologia infantil
  2. Dra. Gemma Pidemunt Moli. Traumatologia
  3. Dr. Joan Birbe Foraster. Cirurgia Oral i Maxil·lofacial
  4. Dr. Laureano Molins López-Rodo. Cirurgia Toràcica
  5. Dr. Josep Morera Prat. Pneumologia
  6. Dra. Susana Puig. Dermatologia
  7. Dr. Josep Brugada Terradellas. Cardiologia
  8. Dr. Antonio López Pousa. Oncologia Mèdica
  9. Dr. Jaume Català Mora. Oftalmologia infantil

Tots els doctors que formen part de la plataforma han passat un control d'auditoria externa i han estat certificats pel que és actualment el procés de selecció de doctors més rigorós del món, el qual compta amb més de 25 anys d'experiència.

"És ja la VII Edició dels Top Doctors Awards, i per a nosaltres és un orgull atorgar aquests premis, sobretot en aquest any, en el qual ens sembla especialment important reconèixer la labor dels experts, pel seu esforç i dedicació en un dels anys més difícils per al sistema sanitari a Espanya", explica Alberto E. Porciani, CEO de Top Doctors.

En aquesta edició, s'han recollit un total de 5.000 recomanacions de professionals, dels quals s'han seleccionat els 50 més valorats. Els criteris que els professionals han de tenir en compte a l'hora de votar són la formació i habilitats clíniques, així com la reflexió sobre a quin metge acudiria o recomanaria a les seves amistats o familiars. A més, es tenen en compte les opinions dels pacients després del contacte o visita als especialistes on valoren aspectes com el temps, l'atenció o el tracte rebut.

Rànquing per províncies guanyadores

Madrid: 10

Barcelona: 9

València: 4

Sevilla: 3

Màlaga: 3

Alacant: 3

Saragossa: 2

Las Palmas de Gran Canaria: 2

Múrcia: 2

Tenerife: 2

Enguany, per primera vegada des que comencessin els Top Doctors Awards, el nombre d'especialistes mèdiques votades pel mateix col·lectiu és superior al d'edicions anteriors, amb un total de 14 dones guardonades.