L'actuació en el paviment de la nau central de la catedral de Solsona avança i ja s'ha completat una bona part de l'obra. Així, s'ha col·locat pedra a l'espai on hi havia hagut el cor, amb una intervenció que permet visualitzar el lloc exacte que ocupava, fet que s'ha aconseguit per mitjà de la disposició de les pedres i utilitzant diferents textures. El proper pas serà la restauració de les pedres del presbiteri del temple. Amb el terra reposat, tots els bancs ja tornen a ocupar la nau central de l'edifici històric. Tot i això, els funerals es continuen oficiant a l'església del Cor de Maria els dies feiners, pel fet que properament s'iniciaran de nou els treballs al paviment, en aquest cas a l'altar.

L'arranjament del paviment del presbiteri havia de comportar inicialment la neteja i reparació de les peces, però a causa que s'ha detectat "que la qualitat de les pedres és més baixa", els responsables de les obres del temple proposen "col·locar-hi pedra de la mateixa qualitat que la resta de la nau", com ha explicat Ramon Padullés, l'arquitecte autor del projecte. Aquesta proposta està pendent de rebre el vistiplau del ministeri de Cultura, "estem esperant la visita dels tècnics", puntualitza Padullés. Pel que fa a l'actuació a la resta del paviment de la nau central, l'arquitecte apunta que "falta alguna cosa per completar-lo del tot". Concretament, s'estan tenyint un seguit de pedres que s'ha comprovat que no eren d'arenosa sinó calcària, i, en restaurar-les, han quedat decolorades.

Paral·lelament als treballs en el paviment, s'està executant la restauració de les façanes del Claustre. Les primeres intervencions han detectat que les parts més properes a les finestres estan més deteriorades pels canvis de temperatura que va patir quan, durant la guerra civil, es va incendiar l'interior del cambril del Claustre. També s'ha detectat que tota la part superior de l'edifici, amb diferents elements escultòrics, està més deteriorada que la resta.