07 de juliol de 2014
07.07.2014

Solsona projecta el col·lector de sanejament dels polígons industrials

El projecte es troba a exposició pública i a Urbanisme. El termini d'execució de l'obra és de dos mesos

07.07.2014 | 10:30
Solsona projecta el col·lector de sanejament dels polígons industrials

Els serveis tècnics municipals de Solsona han projectat la construcció del col·lector general del sanejament dels polígons industrials de la ciutat. És la darrera solució als problemes existents de sanejament d´aquests sectors. Es tracta d´un tram de prop de 260 metres que ha de permetre portar les aigües residuals fins al col·lector en alta del sistema Solsona-Olius. En aquests moments el projecte es troba a exposició pública.

La xarxa discorrerà pròxima als marges dels camps de conreu situats prop la riera de Ca l´Estevet. Recollirà tota l´aigua residual unitària dels polígons dels Ametllers i Pronisa, connectats per un col·lector principal, i, en un futur, la que generarà el polígon de Santa Llúcia. El pressupost d´aquesta obra és de 72.000 euros i es preveu cofinançar entre l´Ajuntament i l´Institut Català del Sòl.

L´Ajuntament també ha demanat a la Comissió Territorial d´Urbanisme de la Catalunya Central que emeti un informe sobre aquest projecte, ja que un tram de la canalització passa per terrenys del polígon industrial pendents de desenvolupar. El consistori confia que l´obra pugui treure´s a concurs les pròximes setmanes. El termini d´execució de l´obra és d´uns dos mesos.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook