16 de juliol de 2014
16.07.2014

TGV porta a Solsona el seu nou espectacle 'Non Stop Gospel'

El Teatre Comarcal acull aquest divendres el nou espectacle de The Gospel Viu Choir

16.07.2014 | 11:25
TGV porta a Solsona el seu nou espectacle 'Non Stop Gospel'

The Gospel Viu Choir (TGV) actua a Solsona aquest divendres, dia 18, amb el seu espectacle més innovador, Non Stop Gospel. 27 cantants i cinc músics pujaran a l´escenari del Teatre Comarcal a les deu de la nit en el marc del 33è Cicle de concerts d´estiu, coorganitzat per l´Orfeó Nova Solsona i la regidoria de Cultura.

Non Stop Gospel, el muntatge més arriscat i innovador de la formació, aprofundeix en el gospel urbà més contemporani. Amb aquest espectacle TGV obre una nova etapa caracteritzada pel ritme més intens i el funk més electritzant. Aquest concert, a més, es basa en una dinàmica altament participativa, en què l´espectador també hi entra a formar part.

Fundat i dirigit per Moisès Sala, The Gospel Viu Choir va néixer el 2004 i l´integren 90 cantants i cinc músics. De la seva activitat en destaca, a més de l´energia de les seves actuacions, el compromís social, amb la creació del projecte a favor de la infància Gospel Sense Fronteres i els tallers que realitza arreu del país, l´Estat i l´estranger.

Aquest espectacle tindrà lloc el divendres a les deu de la nit al Teatre Comarcal. Les entrades valen 10 euros (8 euros per als socis de l´Orfeó Nova Solsona) i es podran comprar a taquilla una hora abans del concert.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook