Regió7, amb la col·laboració de Clínica Veter 7, organitza una Caminada Solidària en el marc de la fira Sportest, aquest dissabte dia 5 de novembre a les 13h. Es tracta que els participants facin una passejada acompanyats pel seu gos, pel circuit running que marcaran els organitzadors de la fira. I si algú té ganes de passejar però no disposa de gos, podrà fer-ho amb els animals de la protectora del Solsona (ADAS), que seran a la fira.

El preu de participació és de 3 euros, que aniran destinats íntegrament a l´ADAS, i els tiquets es poden adquirir anticipadament a través de Cuponíssimo d´aquest diari. També es podran adquirir el mateix dia a l´estand que Regió7 tindrà a l´espai firal.

Clínica Veter 7 portarà arnesos esportius per provar, i al mateix estand es recollirà material en desús per als gossos, que també se cedirà a l´ADAS.

Totes les persones que participin a la caminada, de poc més de 3 quilòmetres, podran optar a un dels regals que sorteja aquest diari, i que són una nit al Parador de Cardona a mitja pensió, una experiència enoturística (Bodegas con alma) d´Enobox i un arnès esportiu de Veter7.