L'Oficina de Turisme de la Vall de Lord, situada a Sant Llorenç de Morunys, ha fet recompte de les visites a l'equipament durant els tres mesos d'estiu, des de principis de juny fins a final d'agost. Si al juny hi ha hagut 128 visitants, al juliol n'hi ha hagut 330 i a l'agost, 1.102. Durant tot el període s'han comptabilitzat un total de 1.560 visites a l'oficina turística.

Després d'haver analitzat les enquestes fetes als clients, el servei encarregat d'informar i difondre sobre les possibilitats de la part nord-est de la comarca del Solsonès, afirma haver rebut més visitants de Barcelona, Terrassa i Sabadell que de Manresa. Si les ciutats del Barcelonès i el Vallès Occidental se situen respectivament en primera, segona i tercera posicions, Manresa és la quarta de la llista, tot i que és més de la vall de Lord.

Pel que fa al recompte de visitants de les diverses comunitats autònomes de l'estat espanyol, Catalunya, el País Valencià i el País Basc són les que aporten més turistes a la zona. Anant a un àmbit més ampli i tenint en compte els països, Espanya, França i el Regne Unit encapçalen la llista. La franja d'edat que predomina entre els visitants és d'entre 36 i 65 anys, seguint les informacions de l'Oficina de Turisme de la vall de Lord. D'aquests, la gran majoria la configuren parelles o famílies interessades sobretot en el turisme de natura i el turisme cultural, a més del turisme actiu i esportiu.

D'aquesta manera, la natura i la cultura serien els temes més buscats i demanats.Concretament, les peticions fetes durant aquests tres mesos a l'oficina han anat des de demanda d'informació general de la vall a rutes de senderisme, dades sobre el santuari de Lord, el nucli històric de Sant Llorenç de Morunys, el Zoo del Pirineu o el Salí de Cambrils, a part de sol·licituds sobre les zones de bany i de pesca, les activitats d'aventura o els esdeveniments culturals.

En general, les visites a l'oficina han augmentat exponencialment durant els mesos estiuencs i lleugerament respecte de les de l'any anterior, de la mateixa manera que ho han fet les del Museu-Centre d'Interpretació de la Vall de Lord. Si al juny va rebre 424 persones, el mes de juliol ja en van ser més de 1.000. Concretament, 1.093. L'agost ha estat el mes més fort, ja que s'han rebut 1.847 visitants. Normalment, el museu multiplica per dos les visites de l'oficina, on sol entrar només un membre de la família.