La plataforma de salt elàstic de la presa de la Llosa del Cavall ja està col·locada. Avui, des d'abans de les set del matí, un equip d'una dotzena de persones ha estat treballant en la instal·lació. Per qüestions de seguretat, l'organització ha impedit l'entrada de persones que no siguin veïnes durant la franja horària, segons l'arquitecte Gerard Torres. D'aquesta manera, la carretera C-462 (carretera de Sant Llorenç de Morunys per la Llosa del Cavall) ha estat tallada des del punt quilomètric 1 fins al 21 i durant tot el dia.

Durant les obres, que han acabat gairebé de nit, hi ha hagut dues grues amb braços de quaranta metres i capacitat de transportar cinquanta tones. "Amb una de les dues màquines ja podríem haver fet, però amb dues hem assegurat que no es carregués massa pes a un dels peus", han explicat a Regió7 treballadors de l'empresa Grues Berga.

Un cop instal·lada la plataforma a la presa, serà el moment per col·locar-hi terres, baranes i fer les primeres proves de salt. El salt amb corda elàstica, també anomenat bungee, és un tipus d'esport d'aventura que té com a finalitat llançar-se des d'una alçada elevada amb una corda elàstica lligada als turmells. El de la Llosa comptarà amb uns 120 metres de caiguda.