La botiga de llana i teles del car-rer del Castell de Solsona Mans i Mànigues ha fet el millor aparador durant l'última campanya nadalenca. Així ho ha decidit el jurat de l'onzè Concurs d'aparadors per Nadal de Solsona, convocat per la regidoria de Promoció Econòmica a través de l'Agència de Desenvolupament Local. L'establiment ha guanyat vals de compra de 500 euros.

En segon lloc ha quedat l'Òptica Roure i en tercer, la botiga de roba de la llar La Celes, situades al mateix eix comercial. En total han participat al concurs 27 establiments del municipi. L'alumnat de primària de Solsona ha tingut l'oportunitat de participar en aquest concurs amb la prova paral·lela Amb ulls d'infant. Els cinc infants guanyadors han estat Gaia Pallarès, Jaume Argerich i Joan Riu, de l'escola Arrels I, i Marc Sala i Pau Joval, de Setelsis, que tindran vals de compra de 30 euros cadascun.

El concurs d'aparadors per Nadal és convocat a Solsona des del 2004 amb l'objectiu d'ambientar els eixos comercials i els establiments solsonins durant la campanya nadalenca, i fer-ne partícips els mateixos comerços.