Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 11.52 h i es van activar quatre patrulles del cos dels Mossos i tres ambulàncies, una dotació dels Bombers de la Generalitat i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). El pilot, i únic ocupant del vehicle de dues rodes, va quedar atrapat a la barrera de seguretat.

Després de ser atès pel personal del SEM al lloc dels fets, un helicòpter medicalitzat el va traslladar a l'Hospital Sant Bernabé de Berga en estat crític. El motorista va acabar morint unes hores després al centre mèdic a causa de la gravetat de les ferides. A la via, que connecta Berga i Sant Llorenç, hi va haver restriccions de trànsit durant dues hores.

La carretera LV-4241 està connectada amb la de la Llosa del Cavall, una de les que els Mossos vigilen més a la Catalunya Central perquè, precisament, s'hi congreguen molts motoristes els caps de setmana, que hi van atrets pels revolts. Fa tres mesos un altre motorista va perdre la vida a Navès en sortir de la via. Els alcaldes de la zona han alertat que l'actitud d'alguns motoristes posa en risc la circulació a les carreteres.

Aquest 2019 ja han mort un total de sis pilots a les comarques de l'àmbit de Regió7. A l'abril es van registrar dos sinistres amb motoristes implicats a la carretera de Can Maçana, d'accés a Montser-rat; i a l'A-2, en el seu pas per l'Anoia, també han mort dos motoristes més.

Dos accidents en un dia