L'organització Fridays for future ha organitzat una setmana plena d'activitats per conscienciar els solsonins i solsonines sobre la importància de lluitar contra el canvi climàtic.

Els cinc dies de la Setmana pel Clima comencen avui a les 18.30 h amb un acte a la plaça de l'Ajuntament, on, a part d'activitats infantils, es durà a terme la presentació de la campanya i també es farà un minut de silenci pel planeta Terra.

Els actes no acabaran aquí. Demà a la biblioteca Carles Morató es projectarà el documental Antes de que sea demasiado tarde. A més, els organitzadors conviden a tots aquells que s'uneixin a la causa a vestir una samarreta verda o blava durant tot el dia.

Dimecres serà un dia d'impàs ja que només es preveu engalanar els balcons de Solsona de roba d'aquests colors, però dijous i divendres tornen els actes.

Dijous, també a la biblioteca, es duran a terme dues xerrades per conscienciar la gent sobre el problema mediambiental del planeta i de com lluitar-hi des de l'alimentació.

La setmana acabarà amb un dia de festa. Després d'una sèrie d'activitats infantils, tindrà lloc una cercavila fins a la plaça Major, on es faran els parlaments.