Ahir va començar la celebració de la quinzena edició de les Jornades Europees de Patrimoni (JEP) a Solsona, un esdeveniment organitzat a la ciutat pel Museu Diocesà i Comarcal, Catalonia Sacra i l'Ajuntament de Solsona que té com a objectiu que tots els ciutadans i visitants puguin conèixer i gaudir del patrimoni cultural de la ciutat.

El museu és l'entitat que més activitats ha organitzat per a aquest cap de setmana. Ahir a les vuit del vespre va tenir lloc l'acte que va obrir les JEP a Solsona. El rapsode i músic Valentí Maymó va oferir Camins del paradís, un espectacle basat en poemes de Jacint Verdaguer. Aquest matí també s'oferirà un taller de fotografia amb Polaroid. De cara a demà el museu també ha organitzat la presentació del treball de recerca de l'estudiant Júlia Sunyer. «Clarà, la cara i la creu d'un passat» és un treball de recerca que tracta sobre la història de la localitat natal de l'estudiant, Clarà.

Per altra banda, demà a les sis de la tarda, Catalonia Sacra oferirà una visita guiada a la catedral de Santa Maria de Solsona, un dels monuments més representatius de la capital del Solsonès.