Solsona organitza passejades amb la seva gent gran, amb la qual cosa es promou l'exercici físic, tan recomanat per atenuar o millorar diferents problemes de salut. Les inscripcions són obertes a les dependències municipals dels Serveis Socials. Algunes afeccions de salut relacionades amb el sistema coronari, la circulació o malalties com la diabetis tenen en l'exercici físic un remei i una ajuda al remei.

Des d'aquesta setmana, les activitats de la gent gran que promou l'Ajuntament de Solsona, a través dels Serveis Socials, s'amplien amb el grup de passeig. Es troba els dimecres a les nou del matí i el condueix un monitor de Gesport.

La primera sortida serà el dilluns 25 al matí. Fonts de l'Ajuntament han indicat que encara queden places lliures per poder tancar el grup. Les inscripcions, que són gratuïtes, s'han de fer a les dependències municipals dels Serveis Socials. Tot i que el curs passat ja es va programar el grup de passeig, aquesta temporada no era previst per manca d'un professional que dirigís l'activitat, segons expliquen les mateixes fonts. Atesa la demanda que hi havia, l'Ajuntament es va replantejar la necessitat de trobar un guia i animador del grup, i quan l'ha trobat, ha tornat a convocar caminades.