17 de gener de 2020
17.01.2020

Tate Moreno és l'autora del nou disseny de la Guia de serveis de Solsona i comarca

La solsonina ha guanyat el concurs i s'emporta 100 euros i un abonament pel proper Carnaval

17.01.2020 | 11:42
La nova portada de la guia de serveis de Solsona i comarca

La solsonina Tate Moreno Camps és l'autora de la proposta guanyadora del concurs per escollir el disseny de la portada de la Guia de serveis de Solsona i comarca 2020, editada pel Consell Comarcal, l'Ajuntament de Solsona i l'Associació de Festes del Carnaval. Aquesta publicació, de la qual s'editen 5.000 exemplars amb la col·laboració de la Diputació de Lleida, es començarà a distribuir gratuïtament el mes de febrer.

Tate Moreno, que ha estudiat educació infantil i primària i treballa d'entrenadora a l'ETFEM i de mestra de suport a l'escola de Lladurs, ha dissenyat el seu treball amb un processador de text i aquarel·la. La seva proposta serà premiada amb 100 euros i un abonament per a la propera edició del Carnaval.

La Guia de serveis de Solsona i comarca conté informació de contacte d'unes 450 empreses i serveis del Solsonès. La informació també es publica digitalment en l'aplicació gratuïta de la guia. A les empreses col·laboradores se'ls enviarà juntament amb el programa de Carnaval, els ciutadans de Solsona la rebran a la bústia, mentre que als habitants de la resta de la comarca els la facilitarà l'ajuntament corresponent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook