17 de setembre de 2020
17.09.2020
Regió7

Oberts tots els equipaments esportius de Solsona per primer cop des del març

El rocòdrom municipal torna a estar disponible des d'avui però només podrà acollir dos usuaris alhora

16.09.2020 | 23:12
Imatge del rocòdrom municipal de Solsona abans de rebre els primers usuaris en la reobertura

Avui es reobrirà el rocòdrom municipal, ubicat al complex poliesportiu, després del parèntesi provocat per la pandèmia i les vacances d'estiu, durant les quals s'han mantingut tancats tant els pavellons com el camp de futbol.

Amb la seva reobertura tots els equipaments esportius municipals ja estan disponibles després del confinament, amb alguns casos especials com el del camp de futbol, que actualment només té una part disponible, la que es troba més lluny del mur afectat que el separa de l'institut Francesc Ribalta.

Pel que fa a la normativa d'ús del rocòdrom, es manté similar a com era abans de la irrupció del coronavirus, tot i que a partir d'ara la capacitat màxima serà de dos usuaris simultanis. Així mateix, qui en faci ús ha d'anar-hi canviat de casa, ja que no es poden fer servir ni el vestíbul ni els vestidors.

El rocòdrom obrirà les seves portes de dilluns a divendres de vuit del matí a deu de la nit amb reserva prèvia. Per als usuaris individuals, es recomana cursar aquest tràmit presencialment a consergeria del pavelló poliesportiu. Els caps de setmana, l'espai s'obrirà en funció de les activitats dels pavellons.

El rocòdrom va tancar-se el març i «no s'ha reobert per evitar contagis, i també coincidint amb el període d'estiu, durant el qual el personal de les instal·lacions esportives s'ha dedicat exclusivament al manteniment de les piscines municipals», segons explica el regidor d'Esports, Joan Parcerisa. «Amb l'inici dels entrenaments a la zona poliesportiva i la represa progressiva de les competicions, intentem tornar de mica en mica a la normalitat», afegeix.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook