L'associació de familiars de malalts mentals i drogodependents, Sol del Solsonès, celebra avui la seva 18a festa anual. Atesa la situació sanitària actual i les restriccions que se'n deriva, enguany s'ha suspès la tradicional arrossada però tot i així se celebrarà aquesta festa coincidint amb les Jornades per la Salut Mental.

Malgrat això, l'entitat ha organitzat una caminada popular per Solsona complementada amb coca i xocolata per als assistents, a més d'oferir un taller d'art a càr-rec de Fernando Mostacero. La jornada començarà a les 10 del matí a la plaça de Sant Roc de Solsona.

Sol del Solsonès es mostra molt agraïda per l'enorme participació de les empreses i locals d'arreu del Solsonès. Concretament, aquest any han tingut el suport de 203 col·laboradors, que han dipositat la confiança en la seva tasca.

A més, l'entitat assegura en un comunicat a les xarxes socials que «aquest any, més que mai, som conscients de la importància d'ajudar i empatitzar amb les entitats que oferim recursos per a la salut mental».