En l'assemblea de l'Agrupació Socialista del Solsonès es va elegir Mohamed el Mamoun Mrimou com a primer secretari de la formació a la comarca, en substitució d'Encarna Tarifa, qui també renunciarà al càrrec de regidora de l'Ajuntament de Solsona.

Encarna Tarifa va assegurar a Regió7 que la decisió de renunciar el càrrec durant aquesta legislatura ja estava acordada amb el partit ja que ella va acceptar presentar-se en les darreres eleccions amb la condició que es tractés d'una etapa temporal. La intenció del partit, segons va explicar la mateixa Tarifa, és donar pas a la joventut, en aquest cas representada per Mohamed el Mamoun. Tarifa assegura, però, que seguirà lligada al partit, tot i que no en primera fila.

El nou primer secretari té com a principal objectiu la recomposició del partit a la ciutat de Solsona i a tota la seva comarca, recuperant espais perduts, en els dar-rers anys, en municipis com Sant Llorenç de Morunys, Olius, i alguns altres de més petits, afirma la formació en un comunicat en el qual asseguren que el seu profund coneixement de la capital i de bona part del territori ha de facilitar, sense cap mena de dubte, aquest objectiu primordial.

En l'assemblea també es va acceptar la propera renúncia al càr-rec de regidora de l'Ajuntament de Solsona d'Encarna Tarifa, una vegada debatuts i votats els pressupostos de la ciutat per a l'any vinent.

Des d'aquell moment es procedirà a la seva substitució per Mohamed el Mamoun Mrimou, que era segon en la candidatura socialista de l'any passat.