Finalment i a causa de les restriccions derivades de la pandèmia de la covid-19 que encara hi haurà aquest cap de setmana, l'organització de la cursa solidària Passos de Gegant ha decidit suspendre l'edició d'enguany, tot i que ofereix una alternativa a aquells que hi volguessin participar.

D'aquesta manera, s'oferirà la possibilitat de fer una cursa virtual entre el proper dilluns i el 8 de desembre. En aquesta cursa hi podran participar les persones més grans de 14 anys però no caldrà fer cap inscripció prèvia. El premi per al primer classificat i la primera classificada serà la inscripció a la propera Passos de Gegant, que se celebrarà el 30 de maig del 2021.

El recorregut d'aquesta nova modalitat començarà a la Freixera del passeig Pare Claret i finalitzarà a la font de Canaletes de Solsona. El tram és de 10 quilòmetres amb un desnivell de 350 metres.

L'organització avisa que el recorregut només està senyalitzat en els trams més complicats i que poden generar més confusió, per això recomanen fer un reconeixement previ del recorregut.