La companyia solsonina Lacetània Teatre ha fet un donatiu de 900 euros al Fons d'Emergència Social procedents de la recaptació de l'obra La nostra ciutat, que es va estrenar a Solsona per festa major.

L'obra era un crit a la presa de consciència de la bellesa d'estar vius. El muntatge venia a dir que es necessita ben poc per atènyer la felicitat, però a vegades fa falta un cop de mà i que ens cuidem, especialment en condicions difícils. I això és el que ha volgut fer la companyia teatral amb aquesta donació.

Amb aquesta aportació solidària, el principal programa d'ajut social impulsat en l'àmbit local a Solsona passa a tenir 34.800 euros. Des de principi d'any, se n'han beneficiat 126 famílies i un total de 317 persones, per cobrir necessitats bàsiques. Aquesta és una xifra que s'ha incrementat notablement a causa de la crisi sociosanitària.

Cal tenir en compte que el Rebost Solidari del Solsonès, inclòs en el Fons d'Emergència Social, ha atès fins avui 107 famílies (274 persones), mentre que en tot l'any passat van ser 65 les famílies beneficiàries d'aquest banc d'aliments. En aquests moments, n'hi ha 57 que continuen rebent aliments.