Els treballadors del Centre Sanitari del Solsonès han rebut avui la primera dosi de les vacunes de la covid-19. Els destinataris han estat 94 persones que treballen en el mateix ens, entre professionals sanitaris, personal administratiu, de cuina, neteja i zeladors, entre d'altres, i 13 residents de l'àrea sociosanitària. Només 4 residents i 1 treballador han decidit no vacunar-se.

D'aquí 21 dies, les mateixes persones que s'han vacunat avui rebran la segona dosi del vaccí de Pfizer-Biontech, que és el que s'està aplicant a tot l'estat. Tal com va expicar el director mèdic de l'ens la setmana passada, la primera dosi del vaccí és la que comença a crear anticossos i la segona en maximitza l'efectivitat.

Al Solsonès ja es va vacunar a les residències La Vall, de Sant Llorenç de Morunys i a la d'Amisol, de Solsona. No s'ha pogut administrar a la residència d'avis Hospital Pere Màrtir Colomés ja que estan immersos en un brot que, segons les dades d'aquest dilluns, acumula sis defuncions, 63 usuaris contagiats i 42 treballadors que també han donat positiu.