Malgrat que la situació sanitària derivada de la pandèmia de la covid-19 ha complicat el funcionament de la jornada electoral a causa de les restriccions sanitàries, Solsona no patirà grans variacions respecte a edicions anteriors gràcies a disposar d'un gran espai on hi caben totes les meses electorals, la Sala Polivalent.

En les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer hi tornaran a haver un total de 10 meses electorals en una única seu. En les darreres ocasions es feia servir només un 50% de l'interior de la Sala Polivalent de Solsona, però aquest cop, amb l'objectiu de garantir el màxim distanciament entre les persones i reduir així el risc de contagi, es disposarà del 100% de l'equipament.

Un altre modificació és que la gent podrà entrar per l'entrada habitual però haurà de sortir per una altra situada a l'altra banda, amb l'objectiu d'evitar aglomeracions en els accessos de la sala. En el marc de la normativa de la covid-19 establerta per la Generalitat de Catalunya, l'equipament es desinfectarà cada dues hores.

Amb l'aprofitament de la Sala Polivalent, Solsona evitarà haver de destinar els espais dels centres educatius de la ciutat per a les eleccions.

La celebració del Carnaval de Solsona coincidia enguany amb la celebració de les eleccions. Tot i que finalment serà una versió sense actes presencials i més simbòlica, és possible que l'esperit de la festa també es vegi traslladat a la seu electoral.