Segueix-nos a les xarxes socials:

Olius crea la nova fira Enflora't que girarà entorn de la primavera

L'esdeveniment pretén reforçar la xarxa veïnal al municipi i promoure una jornada «plena d'actes culturals»

Olius crea la nova fira Enflora't que girarà entorn de la primaveraArxiu Particular

El consistori d'Olius ha creat una nova fira de la primavera que, sota el nom d'Enflora't, pretén «crear i reforçar la xarxa veïnal» al municipi i acollir una jornada plena d'actes culturals per a tots els públics. L'acte tindrà lloc el pròxim dissabte 27 d'abril, i tindrà la primavera com a eix central. Comptarà amb dues caminades, activitats relacionades amb la natura,concerts musicals i parades amb productes locals i artesans. Segons l'alcaldessa d'Olius, Marta Comitre, la iniciativa ha estat impulsada a partir d'una subvenció que va rebre el consistori del Departament de Cultura.

Com consta al programa, s’organitzaran dues caminades populars, una curta de 7 km, que tindrà el punt de sortida a l’avituallament de Brics i finalitzarà a la plaça de l’Olivera, i una llarga de 14 km, que serà circular amb el punt de sortida i tornada a la mateixa plaça. També es farà una visita a la plantació d’orquídies de Sant Just Joval i al nou Hub forestal del CTFC que actualment està en construcció. Uns altres punts forts són la xerrada sobre plantes aromàtiques i medicinals, la «gimcana FlowerPower» i el dinar popular. La gastronomia també hi tindrà cabuda a la cita, ja que es faran tastets de vi i gastronomia, hi haurà parades de producte local i artesania i també food trucks.

Els ajuts amb què s’ha impulsat la fira se centraven en l’àmbit de les arts escèniques, però el consistori va coincidir en «no emmarcar-los únicament en concerts musicals», sinó que crear una jornada en què es «promogui l'àmbit cultural en la seva totalitat».

Prem per veure més contingut per a tu