Els primers usuaris que han comprat l'iPhone 4 ja han començat a trobar-li defectes. Diversos diaris nord-americans es fan ressò de les deficiències del nou model de telèfon fabricat per Apple. Sobretot es queixen de la recepció de trucades i de la il·luminació de la pantalla. Els diferents models d'iPhone sempre han coixejat del mateix peu: les trucades. El que sovint menys convenç del dispositiu és la seva utilitat com a telèfon. En el cas de l'iPhone 4 –que va sortir aquest dijous a la venda a França, Alemanya, el Regne Unit, els Estats Units i el Japó– la història es repeteix. Diversos usuaris van compartir a fòrums d'internet els problemes que estan tenint amb l'antena de l'aparell.

Alguns usuaris han detectat que, en cobrir amb la mà la cantonada inferior esquerra de l'iPhone 4, la cobertura desapareix i les trucades es tallen. 'Pressionar amb força qualsevol telèfon mòbil comporta que s'atenuï la capacitat de recepció de la seva antena, i en algunes parts del telèfon més que en d'altres', va declarar dijous al vespre un portaveu d'Apple en un comunicat oficial.

El representant va afegir que els usuaris haurien d'evitar pressionar el lateral inferior esquerra de l'iPhone 4 i que la utilització d'una funda protectora soluciona el problema.

Un altre dels defectes detectats és la decoloració de la pantalla, que és totalment diferent a la dels models anteriors.

Al nou sistema d'alta definició Retina han aparegut en alguns casos taques grogues, segons comentaven més d'una vintena d'usuaris d'arreu del món al portal de tecnologia Gizmodo.

Tot apunta a que la causa és l'adhesiu que s'ha utilitzat per adherir el vidre de la pantalla.