L´abadia de Montserrat ha creat una nova App, amb el nom Guia Oficial de Montserrat, desenvolupada a partir de l´estructura dels continguts del web www.montserratvisita.com, que és de gran utilitat per al visitant, ja que permet tant la preparació prèvia a la visita com l´acompanyament durant els diferents recorreguts que es proposen. Està disponible per a telèfons Android i iOS -a Google Play i App Store, respectivament-.

La informació que ofereix té l´origen en els apartats del web www.montserratvisita.com: Coneix Montserrat, Organitza la visita, Propostes de visita i Actualitat. Concretament, a la nova App es troba documentació sobre la Basílica de Santa Maria, la Santa Imatge, l´Escolania, el Museu de Montserrat (MDM), l´Espai Audiovisual i els itineraris del museu a l´aire lliure, que es poden fer de manera autònoma, amb mapes i fotografies.

Aquesta App, que neix amb l´objectiu de facilitar informació i assessorar els pelegrins i visitants de Montserrat, està disponible en català, castellà i anglès, i es pot descarregar gratuïtament a Google Play i App Store en la llengua que estigui configurat el telèfon, amb l´opció de canviar entre el català i el castellà.