13 de març de 2019
13.03.2019

Facebook i Instagram pateixen caigudes a nivell mundial

Les xarxes socials estan registrant problemes de connexió tant en la versió web com en les aplicacions

13.03.2019 | 18:11
Facebook i Instagram han caigut

Facebook i Instagram estan patint aquesta tarda de dimecres, i des d'entorn les 17 h, problemes de connexió a nivell global tant des de la seva versió web d'escriptori com des de les seves aplicacions, segons reporten els seus usuaris des dels llocs Outage Report i Downdetector.

En tots dos casos, els problemes de connexió s'han començat a advertir poc abans de les 5 de la tarda (hora peninsular), i han tingut una especial incidència al Regne Unit i a la costa est dels Estats Units.

En el cas d'Instagram, els usuaris pateixen especialment problemes al no poder connectar-se des de l'aplicació mòbil, en un 32 per cent dels casos, seguida de la impossibilitat de pujar fotografies, que afecta el 24 per cent dels informes, segons Outage Report .

Els problemes de Facebook, per la seva banda, han tingut una major incidència en els accessos a través del web, cosa que segons Outage Report ha tingut impacte en el 35 per cent d'usuaris afectats, mentre que el 17 per cent assegura no poder escriure publicacions i el 14 per cent diu no poder registrar-se.

Els problemes de connexió han tingut un efecte menor a Espanya que en altres països, i en el cas de Facebook se centra a Barcelona i els seus voltants, igual que en el d'Instagram, on també ha afectat València i Madrid, segons Down Detector .

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook