Segueix-nos a les xarxes socials:

Millores a l’aplicació de Meta

WhatsApp ja permet fer enquestes

L'aplicació de missatgeria més coneguda no para de proposar millores

WhatsApp ja permet fer enquestesMònica Tudela

WhatsApp és l’aplicació de missatgeria més descarregada i utilitzada del món. Quan falla, usuaris de tot arreu surten en tromba a demanar explicacions i les alternatives a aquesta ‘app’ –com Telegram, Signal o Line– guanyen algun adepte.

És potser per això que l’aplicació de Meta –empresa que també aglutina Facebook i Instagram, per exemple– viu en renovació contínua i fa canvis per millorar l’experiència dels seus usuaris.

Si a principis de mes es va saber que WhatsApp estava provant la manera d’enviar-se missatges a un mateix i fa només uns dies es va publicar que havia començat les proves a la seva versió beta per implementar la nova funció ‘mode company’ –amb la qual es podran vincular dos telèfons mòbils a un mateix compte per utilitzar l’‘app’ a dos dispositius alhora–, ara arriba una nova funcionalitat a Android, de la qual ja disfrutaven els usuaris d’iPhone amb sistema iOS: la possibilitat de fer una enquesta, tant a un únic usuari com a un grup de WhatsApp.

Actualització

Si encara no la tens disponible, pots instal·lar l’última versió beta de WhatsApp i forçar el tancament, esborrar la memòria cau o reiniciar el mòbil. I si tot i això no ho aconsegueixes, una mica de paciència, perquè no hauràs d’esperar gaire perquè et surti la funció d’enquesta quan, des d’un xat, cliquis a la icona del clip, a baix a la dreta, com si anessis a enviar una foto, un document, un contacte o la ubicació.

Després d’això, se’t despleguen les opcions i només has de seguir els passos: escriu la pregunta, afegeix les opcions disponibles i clica al botó d’enviar per enviar l’enquesta al xat individual o grupal triat.

A iPhone, igual

Els usuaris d’iPhone ja disposen des de fa uns dies d’aquesta funció. La manera d’accedir-hi és igual que per a Android: des d’un xat, clica a sobre del símbol + –com si volguessis enviar una foto, un document, un contacte o la ubicació– i allà se’t desplega l’opció de l’enquesta.

És important saber que aquestes enquestes permeten votar diverses vegades per diferents opcions, és a dir, permeten la selecció múltiple. Per tant, en cas que s’enviï a un xat grupal, cal tenir en compte que cadascuna de les persones pot votar per totes les opcions disponibles.

Prem per veure més contingut per a tu