04 de març de 2017
04.03.2017
40 Años
40 Años

Blanca Suárez seguirà els passos d'Indiana Jones a «Planeta Calleja»

?L'actriu emprèn una aventura amb Jesús Calleja a Jordània dins la setena temporada del programa

03.03.2017 | 23:42

Jesús Calleja continua gravant la nova temporada de Planeta Calleja, on es podrà veure el pilot de Fórmula 1 Fernando Alonso, el presentador Jorge Javier Vázquez o l'actriu Elsa Pataky. La nova aventurera que ha acceptat el repte del presentador per viure una nova experiència a l'altra banda del planeta és Blanca Suárez.

Jesús Calleja va emprendre ahir un viatge a Jordània amb l'actriu. El seu objectiu final serà el sud del país, el desert de Wadi Rum, patrimoni de la humanitat i escenari del rodatge de pel·lícules com El planeta rojo, Lawrence de Arabia i En busca del arca perdida. Allà, Blanca Suárez seguirà els passos d'Indiana Jones. «Sempre que es prepara un viatge s'està nerviós, des de no saber què posar a la maleta fins a la incertesa de com anirà la convivència o el que et pots trobar pel camí. I dic això perquè sóc conscient que viatjar amb Jesús Calleja es tirar-se a l'abisme i a la incertesa permanent. Però si ho penses bé, per què volem viatges avorrits si podem ecollir aventura o risc?», afirma Suárez.

«Quan acceptes el repte saps que tot això és possible però també saps que pot ser que aquesta experiència es converteixi en una de les més especials de la teva vida. Com pots dir que no? Com més lluny, millor; com més diferent i difícil, més recompensa. Estic nerviosa, però també contenta. Tinc moltíssimes ganes de ser en els llocs on Indiana Jones ha posat els peus», afegeix la jove actriu davant aquest desafiament amb Jesús Calleja.

Junts ascendiran al Jebel Khazali, una preciosa muntanya de 1.420 metres que es puja mitjançant la tècnica del scrambling, utilizant les mans i una corda en els passos més difícils. També faran una travessia amb un camell, visitaran la casa de Lawrence d'Aràbia al desert i s'endinsaran en unes grutes per veure els petròglifs d'antics habitants de la prehistòria. Aniran al mar Roig, on Blanca Suárez farà una immersió en una de les meques mundials d'aquest esport. Per primera vegada, Jesús Calleja tindrà un convidat amb títol de busseig amb el qual podrà gaudir d'una immersió de més dificultat.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema