El grup de referència de la informació local a l'estat estén el seu lideratge a Facebook, Twitter i Instagram, comunitats en què referma la seva posició mes a mes. Durant els 8 primers mesos del 2017 el seu creixement mitjà mensual a les principals xarxes socials ha estat superior a l'1,5%. De 2.764.721 seguidors el gener del 2017 s'ha passat a 3.121.254 seguidors a l'agost, fet que representa l'increment del 12,9%.

Prensa Ibérica Media, grup al qual pertany Regió7, creix de forma sostinguda en les xarxes socials. Suma ja més de 3,1 milions seguidors en els seus canals de Facebook, Twitter i Instagram, que s'han convertit en la principal font d'informació en temps real a internet. Les dades revelen que la informació local que proporcionen els diaris de Prensa Ibérica es consolida a les xarxes socials fins a aconseguir posicions de lideratge.

Aquest creixement és el resultat de l'intens treball que desenvolupa Prensa Ibérica en el marc d'una estratègia digital en constant evolució i atenta a cada nova funcionalitat que incorporen Facebook, Twitter i Instagram. La prioritat per als mitjans del grup és informar amb la màxima proximitat, immediatesa, rigor i qualitat, valors que s'ha traslladat també amb èxit a les seves xarxes socials.

Facebook és la xarxa social de Prensa Ibérica amb més seguidors (1.722.677), el 55,1% del total. El segueix Twitter amb 1.324.903 seguidors, el 42,4%, i Instagram amb 73.674, el 2,3%.

Regió7, el líder d'informació sobre la Catalunya Central

Els comptes de Regió7 a Facebook, Twitter i Instagram sumen en l'actualitat 40.880 seguidors (21.000 són usuaris de Facebook). Aquesta dada, en constant creixement, consolida el diari com a líder local indiscutible a les xarxes socials, per davant dels seus competidors. Un liderat que s'ha assolit gràcies a la confiança que dipositen cada dia els seus lectors. El diàleg que propicien les xarxes socials constitueix, per a Regió7, un referent a l'hora de prendre el pols a l'opinió pública local. Les idees, propostes, comentaris i queixes que s'hi expressen serveixen per mesurar i millorar la tasca del diari.