16 de abril de 2018
16.04.2018
40 Años
40 Años

La segona temporada de la comèdia «Great News» arriba al canal Cosmo

La ficció segueix el dia a dia d'una periodista i la seva mare, que és contractada com a becària a la mateixa cadena de televisió

16.04.2018 | 00:23

n Aquesta tarda, a partir de les 17.15 h, el canal Cosmo estrena la segona temporada de Great News, una comèdia ambientada en una redacció de notícies. La vida professional de Katie (Briga Heelan), una periodista d'una cadena de notícies per cable, dóna un gir inesperat quan la seva mare, Carol (Andrea Martin), comença a treballar com a becària a la cadena de televisió en la qual treballa. Al principi, Katie es consola pensant que cap becari ha durat en l'empresa més de dues setmanes, ja que Chuck (John Michael Higgins), el presentador estrella de la cadena, mai sembla estar content amb ningú. No obstant això, Carol resulta ser exactament el que el presentador estava buscant: algú de la seva mateixa generació.

La segona temporada segueix el dia a dia de Katie i la seva mare a la redacció. En els nous capítols, Tina Fey es col·loca també davant de les càmeres i participa com a estrella convidada donant vida Diana St. Tropez, una executiva de negocis molt estricta i antipàtica que arriba al programa per superar la crisi d'audiència.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook