12 de octubre de 2018
12.10.2018
Regió7

Llucià Ferrer presentarà el nou concurs de TV3 per al cap de setmana

?«Atrapa'm si pots» s'emetrà abans del TN Vespre els dissabtes i diumenges a partir de novembre

12.10.2018 | 00:00

n TV3 recuperarà, a partir de novembre, el format concurs en la graella dels caps de setmana amb l'estrena d' Atrapa'm si pots, un quiz show clàssic, de preguntes i respostes, presentat per Llucià Ferrer, en què sis concursants competeixen per arribar a la fase final i guanyar el pot. Segons informa la CCMA en un comunicat, la nova aposta és un format «d'entreteniment pur, en què gairebé més important que els diners és passar-s'ho bé. És un concurs en què pesa més la intuïció que els coneixements acadèmics, més l'estratègia en el joc que la sort».

Atrapa'm si pots, que s'emetrà els dissabtes i diumenges abans del Telenotícies Vespre, tindrà cinc fases diferents, en les quals es van eliminant concursants, fins que a l'última en resten dos que hauran de contestar totes les preguntes sense cap errada si volen guanyar el pot. Les preguntes abasten tot el camp del coneixement, se centren en curiositats i fan ús de jocs de paraules i endevinalles, que donen al conjunt un to distès, amè i divertit. Per aconseguir aquest ambient participatiu i amb ritme, cada programa incorpora una ronda de preguntes musicals, en què el presentador anima els concursants a taral·lejar o ballar les cançons que hi sonen.

Durant el programa, els espectadors tindran l'oportunitat de conèixer els concursants, el seu lloc de residència i les seves aficions, mitjançant unes peces gravades en què explicaran històries, acudits, ballaran o cantaran.

Llucià Ferrer va debutar a TV3 amb el programa Virus. Més tard va presentar i dirigir els programes Quin país!, L'aprenent i Menú degustació. Aquest estiu ha presentat el programa de converses Rols de parella, en què dues persones amb una relació especial compartien converses, moments i reflexions de tota mena.

A la ràdio, Ferrer ha treballat a Ràdio Flaixbac presentant el programa El matí i la mare que el va parir i a RAC 105 va crear el programa Fricandó matiner. Després va passar per Catalunya Ràdio amb On vols anar a parar?

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook