11 de juliol de 2019
11.07.2019
Regió7

Mònica Terribas torna a «El matí de Catalunya Ràdio» el setembre

?La periodista, que va absentar-se per problemes familiars, ha renovat el seu contracte

10.07.2019 | 22:50

La periodista Mònica Terribas ha renovat una temporada més al capdavant d' El matí de Catalunya Ràdio, que arrencarà a partir del mes de setembre. Es preveu que Terribas faci l'anunci aquest divendres per antena, segons ha avançat el diari ARA.

Des de l'1 de juliol, el periodista Òscar Fernández s'ha posat al capdavant de l'equip d' El matí de Catalunya Ràdio en substitució de Terribas, que s'ha absentat temporalment per problemes familiars, com va informar la CCMA en un comunicat. Fernández és editor del programa Catalunya migdia, que presenta amb Empar Moliner des de fa tres temporades. El periodista Carlos Baraibar, subeditor del Catalunya migdia, substitueix Òscar Fernández al capdavant de l'informatiu de referència de Catalunya Ràdio.

El periodista Albert Segura serà l'encarregat de dirigir El matí de Catalunya Ràdio durant la temporada d'estiu a partir del 15 de juliol, i no del 22 com s'havia anunciat inicialment. Albert Segura és el presentador del programa Solidaris, de Catalunya Ràdio, i ja presenta El matí de Catalunya Ràdio els dies festius intersetmanals.

El programa de Terribas va tancar el curs amb bones dades d'audiència: 489.000 oients (21.000 més dels que tenia un any enrere). Aquesta temporada ha escurçat la distància amb El món a RAC1 de Jordi Basté, que en un any ha passat de 147.000 seguidors a 87.000.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook