14 de octubre de 2019
14.10.2019
Regió7

«El príncipe de Bel-Air» tornarà amb un 'spin-off'

?La productora de Will Smith i la seva esposa treballen en un projecte derivat de la mítica sèrie

14.10.2019 | 00:25
«El príncipe de Bel-Air» tornarà amb un 'spin-off'

Will Smith mai ha oblidat els seus orígens televisius. Fa uns dies presentava una línia de roba esportiva inspirada en la sèrie que el va llançar a la fama, i ara l'actor, cantant i productor ha confirmat que existeix un projecte per ressuscitar El príncipe de Bel-Air. La mítica sèrie dels anys noranta tornarà aviat a la petita pantalla amb un spin-off. Segons The Hollywood Reporter, la productora propietat del protagonista de pel·lícules com Men in Black i Soy leyenda, i la seva esposa, Jada Pinkett Smith, preparen una sèrie derivada de la ficció que va emetre la NBC entre el 1990 i el 1996.

Ara mateix es desconeixen les qüestions que possiblement més interessen als milers de seguidors de la sèrie, entre altres saber si l'actor interpretarà algun paper, quins altres personatges es recuperaran, quin serà el punt de partida per a la nova trama, i quan i on s'estrenarà. En els últims temps, Smith ha arribat a fer broma sobre la possibilitat de donar vida al personatge de l'oncle Phil. L'actor que l'interpretava, James Avery, va morir el 2013.

Encara que El príncipe de Bel-Air va viure la seva època d'esplendor als anys 90, continua tenint molts seguidors, també a Espanya, gràcies a les reposicions a Antena 3 i Neox. El seu èxit s'ha disparat, a més, en incorporar-se al catàleg de la plataforma Netflix, i avui es pot veure en 193 països.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook