Segueix-nos a les xarxes socials:

Ja saps què comprar per al Dia de la Mare? Et donem idees de regals

Diumenge, 1 de maig, sigues detallista i sorprèn a la mare

Ja saps què comprar per al Dia de la Mare? Et donem idees de regalsArxiu

La mare és un referent i una companya de vida imprescindible. La vols sorprendre i demostrar-li que l’estimes? Sigues detallista i fes-li un regal aquest diumenge, 1 de maig, amb motiu del Dia de la Mare. Ella, t’ho agrairà. Encara no saps què comprar-li? Et donem idees de regals que faran emocionar a la teva mare.

Joies

No hi ha res com regalar joies artesanals a la persona que estimes. I per a la mare les opcions són múltiples: un penjoll, un braçalet, unes arracades, un anell... A MON Taller, a Manresa, hi trobaràs una àmplia col·lecció de joies d'or, de plata, amb pedres precioses o amb brillants. I si el què busques és una peça única i personalitzada, també. Són joies fetes a mà per l’artista Ramon Viñeglas, com per exemple l’anell d’or i brillants de la foto, inspirat en el mar i l’amor. El tret diferencial de MON Taller és que, si vols, et fan la peça a mida. Tens una idea que vols materialitzar? Vols un disseny exclusiu o una joia original a partir d’uns valors o d’una simbologia? A MON Taller, comptaràs amb l’assessorament de Montse Costa que t’ajudarà a fer realitat la joia perfecte segons l’estil que busques. També tens la possibilitat de transformar una joia antiga en una de moderna. Les opcions són múltiples, i els resultats espectaculars.

Anell d'autor, de Món Taller

Estètica

Els rituals són la millor opció si vols regalar benestar i relax. A Calmia, a Manresa, t’assessoraran i t’exposaran les possibilitats de massatges, rituals i tractaments corporals i facials. Per exemple, per millorar l’aspecte de la pell es pot optar pels tractament corporals reafirmants i anticel·lulítics. El centre Calmia està especialitzat en tècniques drenals, reductores i reafirmants, i compta amb aparells com el Rollaction System o el Binary Care. Aquests dies, amb l’arribada del bon temps, el tractament de la Maderoteràpia és un dels grans èxits de Calmia. És una tècnica que s'utilitza per remodelar, tonificar i millorar l'aspecte de la cel·lulitis, també activa la circulació sanguínia i limfàtica. I l’opció més innovadora del centre són els nous tractaments Mesoboost de la marca Germaine de Capuccini, sense agulles i amb diferents principis actius com la Niacinamida, que permeten aconseguir resultats ràpidament visibles per combatre problemes de la pell.

Tractament facial

Flors

Comprar un ram de flors per a la mare o una planta que faci goig, sempre és una bona elecció. És un dels regals clàssics per excel·lència però que mai no deixen indiferent a la mare. Al centre de jardineria Viver Serra, de Manresa, hi trobaràs el què busques. A més, per impulsar la campanya del Dia de la Mare, el gremi de floristes i el teatre Poliorama de Barcelona fan la promoció Flors + teatre i Viver Serras'hi ha sumat. Per tant, si compres un ram per regalar el Dia de la Mare t'emportes un 2x1 per anar al teatre. Tindràs una entrada de regal comprant-ne dues per anar a veure Forever Young, una comèdia musical produïda pel Tricicle (promoció per a les funcions de dimecres a divendres de l'1 al 27 de maig).

Ram de flors

Llenceria

Les peces de llenceria, de roba interior o roba de bany no sobren mai a l’armari d’una dona. Atreveix-te a regalar a la mare uns sostenidors bonics o un biquini per lluir aquest estiu. A Rubí Casals, amb seixanta anys de trajectòria a Manresa, hi trobaràs una àmplia varietat de models i de talles. Rubí Casals se suma al concepte de moda íntima actual, la que trenca amb els cànons de bellesa i ofereix talles reals per a dones reals. Tal com remarca el responsable de l’establiment, Carles Rubí, el què diferencia Rubí Casals és l’assessorament personalitzat per tal que les peces s’ajustin a tot tipus de cos i de pit. Aquesta precisió es resumeix amb el concepte Bra fitting, que vol dir trobar per a cada dona el model de sostenidor ideal, prenent mides si cal i ajustant la peça si és necessari. L’assessorament i l’atenció al client, personal i propera, són valors afegits de Rubí Casals, on hi trobaràs un ampli estoc de conjunts de roba interior i de biquinis.

Conjunt de llenceria

Gastronomia

Sorprèn a la mare amb un dinar o un sopar. Regalar un àpat a un bon restaurant sempre és una opció infal·lible, i el Kursaal de Manresa t’ho posa fàcil: regala experiències! Pots optar per les targetes regal o pel format caixeta, que en aquest cas s’ha d’adquirir al restaurat Kursaal. A dintre hi ha espai per posar-hi un detall i una dedicatòria, a més del val amb una de les propostes gastronòmiques. N’hi ha 9 per escollir, i totes per llepar-se’n els dits. Kursaal t’ofereix una àmplia varietat de preus i de formats per un regal que no té data de caducitat i es pot utilitzar cada dia de setmana, tant al migdia com al vespre.

Caixes per regalar experiències gastronòmiques

Cosmètica

Per què no regales cosmètica natural, ecològica, respectuosa amb la pell i amb el medi ambient? A la mare li agradarà, segur, i si encara no ha provat la marca Savages Bio Cosmetics, se n’enamorarà. És una marca facial, 100% natural i vegana amb un percentatge elevat d'ingredients ecològics i amb actius molt concentrats per combatre arrugues, flaccidesa i taques, apta per a tot tipus de pells. La pots trobar a Mygdonia, la botiga de cosmètica ecològica i natural de Manresa o a la botiga online. Venen productes per a tota la família, d'higiene personal o de tractament per a la cara i el cos. Són cosmètics certificats ecològics i lliures d'ingredients tòxics i perfums sintètics. I no estan testats amb animals. A més, a Mygdonia disposen de cabines per fer tractaments facials, corporals, manicures i depilacions.

Cosmètics Savages Bio Cosmetics

Prem per veure més contingut per a tu