Per què cada vegada més gent té compreses enganxades als calaixos?

Es tracta d'un truc perfecte per a la llar

Compreses enganxades a la llar?

Compreses enganxades a la llar? / @ wayhomestudio

Irene Roma

Mantenir l'ordre i la neteja als calaixos i als armaris de roba és fonamental. Cal tenir en compte, que hi guardem les peces que després ens posarem i que, en moltes ocasions, estaran en permanent contacte amb la nostra pell, per això és imprescindible que estiguin en perfectes condicions.

Però, a més, que aquests calaixos i armaris desprenguin una bona aroma, encara afavorirà més la nostra sensació de neteja i benestar, gràcies a la frescor i el confort que aporta poder sentir una bona olor de ben a prop. 

Actualment, hi ha milers de persones que ja han descobert l'enginyós truc per aconseguir que els seus calaixos i armaris desprenguin una aroma meravellosa sense haver de recórrer a grans despeses o fórmules complicades.

Bona aroma en armaris i calaixos

Mantenir l'ordre i la bona aroma als armaris i calaixos no només contribueix a un ambient agradable i acollidor, sinó que també promou la higiene, la cura dels objectes i peces emmagatzemats i, el benestar general.

A més, si utilitzes fragàncies naturals, com les que desprenen les herbes seques, les espècies o els olis essencials, pots dissuadir els insectes que nien als teus calaixos i es converteixin en una plaga. I és que molts d'aquests animals senten repulsió per determinades aromes que, afortunadament, per a l'ésser humà són molt agradables, com l'espígol o la llimona, entre d'altres.

Olis essencials

Olis essencials / @freepik

Per aconseguir tenir una aroma espectacular als teus calaixos i armaris, res millor que aplicar un pràctic consell que, a més, resulta molt econòmic: només necessites un paquet de compreses i unes gotes de l'oli essencial que prefereixis.

Agafa una compresa, aboca-hi unes gotes d'oli essencial i enganxa'l a la paret de l'armari o a un lateral del calaix. Intenta que quedi dissimulat en un lloc que es vegi poc. Cada vegada que obris l'armari o els calaixos, t'adonaràs de l'aroma que desprèn, una olor que també es passarà a les teves peces i que a més, protegirà la teva roba de plagues indesitjades.