Elimina la brutícia de les vambes amb aquest truc viral

S'ha acabat anar amb les sabates brutes

Una Tiktoker ens explica pas a pas com fer-ho

Neteja les vambes blanques amb aquest truc viral

Neteja les vambes blanques amb aquest truc viral / @ fabrikasimf

R. N. V.

A tots ens agrada anar a la moda i el calçat és molt important a l'hora de vestir-se. Hi ha peces que mai passen de moda i si ho han fet, amb els anys han tornat a ser tendència. Així doncs, no llancis cap peça de roba, calçat o complement, perquè en qualsevol moment, la moda pot ressorgir. Les vambes blanques són unes sabates que sempre estan de moda i serveixen per a gairebé qualsevol 'look', a part de la comoditat que aporten. Així doncs, avui us deixarem uns trucs per deixar-les impecables i eliminar les taques que puguin tenir.

Tot i ser molt útils i d'ús diari, també ens poden portar més d'un maldecap, ja que, des que sortim al carrer amb ells, és probable que s'embrutin. I el pitjor és que netejar-les no és gens fàcil. Així, quan volem tornar a fer-los servir per a una ocasió especial, posem tot el nostre afany a deixar-les lluents, encara que no sempre funciona.

Truc viral

Com és habitual, a Internet podem trobar pràcticament de tot i els trucs de neteja virals estan arrasant entre els usuaris. En aquest cas, hem trobat un truc definitiu per deixar les vambes lluents, com acabades de treure de la botiga.

Vambes impecables

Vambes impecables / freepik

En concret, és la influencer María Sánchez Rodríguez la que ens ho ha explicat al seu compte d'Instagram 'airamdecor'. El truc consisteix a omplir la pica del lavabo amb dos dits d'aigua calenta i un tap de percarbonat i un altre de sabó natural a escates.

Quan la barreja estigui feta, es fiquen els cordons i es renta la part exterior de les vambes amb un raspall, retirant l'excés d'humitat amb una tovallola.

Com podreu comprovar, el resultat és perfecte. I es tracta d'un mètode ràpid i barat que podràs fer en qualsevol moment.