L'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, recorda a Foment que «hi ha infraestructures viàries pendents molt més urgents» que l'ampliació de l'A-2 i reclama «consens amb el territori».

L'alcalde de Martorell destaca que «és molt més urgent acabar la connexió entre el Baix Llobregat i el Vallès Occidental pel viaducte de la B-30, que fa 11 anys que està en obres, o el túnel Abrera-Viladecavalls al Quart Cinturó».

Després de l'anunci que el ministeri de Foment està estudiant convertir l'autovia A-2 en una carretera de fins a 10 carrils entre Igualada i Martorell, l'alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha recordat al ministeri que «hi ha infraestructures viàries pendents molt més urgents» i ha remarcat que «actuacions d'aquest calat cal consensuar-les, prèviament, amb el territori i els ajuntaments afectats».

Fonollosa considera que «és molt més urgent acabar la connexió entre el Baix Llobregat i el Vallès Occidental pel viaducte de la B-30, que fa 11 anys que està en obres, o el túnel Abrera-Viladecavalls al Quart Cinturó», entre d'altres. En aquest sentit, ha subratllat que «calen millores en els trams més insegurs de l'autovia», però ha recordat que «els majors problemes de trànsit en aquesta via acostumen a iniciar-se a Sant Andreu de la Barca, en direcció Barcelona, i en hores punta» i no en el tram on es preveu actuar.