Almenys cinc persones van morir ahir al sud d'Alemanya a causa de les inundacions derivades del fort temporal que va assotar dimecres aquesta regió, i tres persones més estaven desaparegudes, anit, segons la policia.

Els morts són una àvia, una mare i una filla, de 78, 56 i 28 anys, respectivament, que van morir ofegades al seu domicili a Simbach, a l'estat de Baviera; i un home de 75 anys d'aquesta mateixa localitat i una dona de 80 anys de la veïna Julbach, el cos de la qual va ser recuperat d'un riu. Els tres desapareguts són un matrimoni gran i un home de 65 anys i, tot i que es manté l'operatiu de rescat, les possibilitats de trobar-los amb vida són cada vegada menors amb el pas de les hores.

París, en alerta taronja

La crescuda del riu Sena, que ahir tenia una altura de 5,10 metres al seu pas per París, ha elevat el nivell d'alerta a taronja a la capital gal·la, tot i que està previst que el punt més elevat arribi avui, segons van informar les autoritats. Davant d'aquesta situació, el museu del Louvre preveu tancar avui al públic per protegir les obres que estan en zones inundables.