Una avaria va deixar, de nou, 250 persones atrapades en un tren al Baix Camp ahir al matí, durant dues hores i mitja. El tren va quedar aturat a 2/4 de 9 del matí entre l'Ametlla de Mar i Vandellós a causa d'una avaria i va reprendre la seva marxa dues hores i mitja després, una vegada reparada la incidència.

Renfe va informar que l'avaria, localitzada segons la companyia a les instal·lacions de subministrament elèctric i, segons alguns passatgers, a causa de la caiguda d'un cable de la catenària, va ser reparada in situ, per la qual cosa es va optar per no evacuar els passatgers.

L'avaria va afectar també la circulació de trens de rodalia de la línia R16 i els serveis de Llarga Distància que van acumular retards de més de 90 minuts, segons Renfe.

El tren afectat havia sortit de Tortosa i havia de finalitzar el recorregut a l'estació de França de Barcelona, però l'avaria el va deixar parat en una zona de difícil accés, entre l'Ametlla i Vandellós, en el mateix punt en que un altre tren va patir una avaria el passat dia 7 que va obligar a evacuar als viatgers.